Krav Maga Sarajevo – IKMF klub

Zvaničnim potpisivanjem ugovora u Minhenu, IKMF kao najveća svjetska federacija Krav Maga-e, dobila je novu, punopravnu članicu Bosnu i Hercegovinu, te je time i naša zemlja postala dio međunarodne mreže koja broji više od 160 zemalja svijeta.

Pored navedenog, naša zemlja je uvrštena i u redovni kalendar IKMF događaja (seminari/certifikacije/workshopovi – http://kravmaga-ikmf.com/events/ ).

Činjenica da smo uvršteni u internacionalni kalendar dešavanja je izvanredna prilika za naše klubove/pojedince za sticanje novog znanja iz različitih oblasti ove vještine, ali i za sticanje certificiranih znanja kroz polaganje ispita-certifikacija.
Krav Maga IKMF klub Sarajevo, kao IKMF predstavnici za Bosnu i Hercegovinu, posjeduje oficijelni IKMF video/pisani instruktorski materijal po kojem se vrši profesionalna obuka praktikanata, što garantira originalnost i cjelovitost obuke.

IKMF BiH instruktorski tim čine instruktori koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo u bavljenju Krav Maga, te mnoštvo sati provedenih na specijalističkim seminarima iz različitih oblasti koje tretira Krav Maga. Naše primarno interesovanje (pored civilne Krav Maga) su teme „Policija“ i „VIP“ na koje smo organizirali nekoliko specijalističkih seminara. Direktor IKMF BiH Krav Maga predsavništva je Krav Maga Expert instruktor Ervin Sućeska.

IKMF BiH ovom prilikom poziva sve zainteresirane klubove borilačkih vještina, posebno klubove iz drugih gradova u BiH, koji imaju želju za profesionalnim i certificiranim prakticiranjem Krav Maga-e, da nam se obrate. Trenutno smo u potrazi za klubovima u drugim gradovima BiH koji će biti prvenstveno dio IKMF-a BiH, a koji će ujedno biti i zastupnici za svoju regiju i odgovorni za dalje širenje ove vještine.