Želite više znanja iz Krav Maga i brži napredak? Želite se fokusirati na one tehnike za koje smatrate da su vam potrebne? Želite obrađivati neku specifičnu oblast samoodbrane?

IKMF BiH instruktorski tim Vam stavlja na raspolaganje mogućnost treniranja „1na1“, gdje praktikant bira tempo, željenu oblast treniranja kao i trenera s kojim želi raditi.

 

Neke od prednosti treninga „1na1“ su:

–          potpuna posvećenost trenera isključivo Vama uz optimalno iskorištenje raspoloživog vremena,

–          mogućnost učenja naprednijih tehnika tj.tehnika vezanih za specifičnu oblast (vojska, policija, VIP i sl.), uz prikaz i analizu različitih scenarija napada/odbrane,

–          trening se odvija u tempu koji  vama odgovara,

–          mogućnost bržeg napredovanja u savladavanju KM tehnika,

–          mogućnost rada u malim grupama (do 4 praktikanta),

–          poboljšanje fizičke kondicije i druge prednosti poput povećanja motivacije, kreiranje personalnog dosijea o napretku i sl.

Kroz različite vježbe i simulacije, Vi ćete pored tehničkog usavršavanja, izgraditi motivaciju i samopouzdanje, paralelno s tim eleminisati ostale negativne osjećaje koji na ulici „rade protiv vas“, poput treme i straha uslijed naviranja adrenalina, tehnike nošenja sa panikom, te unaprediti proces donošenja optimalnih odluka i rješavanja problema.

Za sva dodatna pitanja, naš instruktorski tim stoji na raspolaganju.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *